Wat is light steel frame?

Light steel frame is het product waarmee wij onze bouwwerken opbouwen. Het is te vergelijken met houtskeletbouw. In plaats van hout gebruiken wij gegalvaniseerd staal. Onze productie is machinaal en hierdoor besparen wij veel tijd en geld. Het bouwen met gegalvaniseerd staal heeft enorm veel voordelen ten opzichte van houtskeletbouw. Bekijk onze homepagina met alle voordelen! 

IMG_6676

Tuinkantoor - in Weerd

Deze luxe tuinkantoor is opgebouwd met een staalframe constructie met een vloeroppervlakte van circa 25 m2. De tuinkantoor is met een hijskraan geplaatst achter een villa woning. De tuinkantoor is afgewerkt met een Daikin airco, luxe badkamer en keuken voorbereiding. Alle muren en het plafond zijn geverfd met RAL 9010. Er is een loopdeur die afgewerkt is met thermische hout. De schuifpui is van het merk Reynaers in RAL 9022. 

 

 

april 2023

Recreatiewoning en tuinkantoor - Veluwe (Gelderland)

Volledig strak op maat geleverde recreatiewoning / tuinkantoor achter een woning. Deze woning is geproduceerd voor een jonge stel die bij hun ouders wonen. Het bouwwerk is afgewerkt met Reynaers (aluminium) kozijnen.De gevel is van thermische hout. Het dak is afgewerkt met zinkpanelen. De locatie en het bouwwerk samen maakt een indrukwekkende indruk. Het is een prachtige bouwwerk van circa 47 m2 vloeroppervlakte. 

 

Maart 2023

Recreatiewoning - bos perceel - in Diepenheim

Een maatwerk recreatiewoning van circa 70 m2 die volledig op maat is geleverd. De recreatiewoning heeft een badkamer, aparte toilet, maatwerk keuken, Daikin A+ airco. Deze prachtige bouwwerk is volledig geïsoleerd. Alle deuren en ramen zijn afgewerkt met het merk Reynaers (aluminium kozijnen) in RAL 9016. De gevel is afgewerkt met thermische hout en kunststof gevel van Milin. Het bouwwerk is opgebouwd op een stale onderstel. 


Februari 2023