Skip to content

Financiering

U kunt een tuinkantoor, recreatiewoning of een zorgwoning financieren via uw spaargeld, hypotheek of via een persoonlijke lening.

De financiering is afhankelijk of het bouwwerk voor prive wordt aangekocht of zakelijk. Bij een zakelijke aankoop heeft u het recht om de (21%) btw terug te vorderen bij de Belastingdienst. Financiering door een hypotheekverstrekker is afhankelijk van bijvoorbeeld uw doeleind: is het bouwwerk bestemd voor exploitatie (verhuur) of voor eigen gebruik?

Een bouwwerk (tuinkantoor, recreatiewoning of zorgwoning) financieren met een lening

Een persoonlijke lening is de meest gebruikte en verantwoorde leenvorm voor een tuinkantoor. Want met een persoonlijke lening profiteert u van een vaste lage rente die fiscaal aftrekbaar is. De rente ligt nu zelfs historisch laag; u leent al vanaf 1,5%.  

Wij kunnen u in contact brengen met diverse partners die geldleningen verstrekken.

Huren bij Prefab Design

Het is tevens ook mogelijk om een tuinkantoor en container bouwwerk te huren bij Prefab Design. Minimale huurtermijn: 1 jaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Offerte lening voor uw bouwwerk

Wilt weten hoeveel u kunt lenen voor uw thuiskantoor? Wij werken samen met diverse partnerorganisaties; u ontvangt een realistisch aanbod met voordelige rentetarieven en gunstige voorwaarden, waar u ook echt voor in aanmerking komt. Een lening regelt u (indirect) bij ons eenvoudig online, zonder advies- en afsluitkosten.