Skip to content

Over ons

v3-prefabriek-kantoor

De wereld om ons heen verandert, het klimaat, de maatschappij, de manier waarop wij met elkaar leven. Wij geloven dat deze veranderingen vragen om een andere kijk op wonen. Waar innovatie en duurzaamheid elkaar vinden met vooruitstrevende woonvormen als oplossing.

Wij ontwikkelen en leveren Prefab oplossingen voor bouw en renovatie aan uiteenlopende particuliere en zakelijke projecten waarbij innovatie en duurzaamheid voorop staat.

Prefab Design is uw bouwend ontwikkelaar.

Samen met een van onze adviseurs bespreekt u uw wensen waarna onze ontwerpers uw idee vertalen naar een standaard of een maatwerk ontwerp. Formaten, indelingen, materialen, bijzondere opties: u kunt echt alle kanten op. Onze onderhoudsarme (semi) permanente woningen/units maken wij van duurzame, circulaire en hoogwaardige materialen. Door de HR++ beglazing (in aluminium kozijnen) en de dubbel geïsoleerde wanden en vloeren zijn de woningen/units perfect geïsoleerd (A+++). Wij bieden u een brede keuze aan kwalitatieve materialen waarmee wij aan al uw wensen tegemoet komen. Wilt u een combinatie van units zoals een tuinkantoor gecombineerd met opslag of opslag gecombineerd met een garagebox. Bij Prefab Design is het allemaal mogelijk. Samen met u kijken wij naar de beste combinatie om zo tot een prachtig resultaat te komen.

In Nederland zijn er landelijke regels voor vergunning vrij bouwen, maar uw lokale bestemmingsplan maakt in sommige gevallen meer mogelijk dan alleen de standaard landelijke regels voor vergunningsvrij bouwen. Dit houdt in dat bij het plaatsen van uw toekomstige buitenverblijf, poolhouse, mantelzorgwoning of tuinhuis, helemaal geen vergunning nodig is. Wij ontzorgen u in dit traject en onderzoeken en bespreken met u welke mogelijkheden er voor u zijn voor vergunning vrij bouwen.

Vervolgens plaatst ons deskundige bouwteam uw verblijf onder iedere situatie op uw locatie.

10-12jun-foto-tiny-house

Onze werkwijze

Prefab Design heeft een unieke werkwijze: wij willen dat onze klanten hun recreatiewoning, tuinkantoor of andere bouwwerken samenstelt. Hierdoor kunt u bij al onze bouwwerken de samenstelling zelf doen.

Daarnaast proberen we voorradig te zijn met het aanbod van: Tiny house, recreatiewoning en tuinkantoor.

6-12jun-foto-prefab-wonen