Skip to content

Recreatiewoning op wielen (chalet)

Kiest u voor Landelijk, Modern, Klassiek of Industrieel? Welke stijl past het beste bij u?

Het nieuwste model in ons uitgebreide maatwerk assortiment is verkrijgbaar in verschillende indelingen en kleurstijlen. Eerst maakt u een keuze uit drie standaard indelingen en vervolgens kiest u een kleurstijl welke het beste bij u past. Standaard beschikt de ons aanbod over vele luxueuze opties. Daarnaast zijn onze modellen met de meest hoogwaardige materialen. Het materiaal stijlkeuzes is maatwerk. Onze recreatiewoningen zijn speciaal ontworpen zodat u ongeacht winter, lente, zomer of herfst is, optimaal kunt blijven recreëren.

Uw recreatiewoning/chalet in een stijl welke het beste bij u past, Prefab Design maakt het mogelijk! Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u inspireren over de vele mogelijkheden! U kunt ook een indicatieprijs opvragen middels onze offerte formulier

1-re-chalet-photo-luxe
3-re-chalet-photo-dekt-terras
4-re-chalet-photo
5-re-chalet-photo
6-re-chalet-photo
7-re-chalet-photo

Bouwmethode

Prefab Design bouwt met light steel frames. Deze bouwmethode is een Amerikaans systeem. Het is een vergelijkbaar systeem als houtskeletbouw. De light steel frame wordt geproduceerd van gegalvaniseerde staal. Onze profieldikte is 60 mm, 90 mm of 140 mm. De productie van light steel frame is machinaal. Prefab Design biedt 30 jaar garantie op het systeem.

Maatwerk

wij hebben het over echte maatwerk! Al onze bouwwerken zijn 100% maatwerk. Bij Prefab Design heeft u alle ontwerpvrijheid. Allereerst wordt het bouwwerk bepaald. Vervolgens kunt u van A t/m Z alle details zelf bepalen. Wij werken met diverse leveranciers om uw wensen te kunnen realiseren. Al onze producten zijn uitsluitend A-merken. 

Productie, levering en plaatsing

al onze bouwwerken hebben de label ‘Made in Holland’. Daar zijn wij erg trots op. Wij produceren alle bouwwerken in onze eigen productieruimte. Er twee opties voor oplevering: wij kunnen het bouwwerk kant en klaar ‘turn key’ klaarmaken en op locatie plaatsen. Hiervoor is een dieplader en een shovel of hijskraan nodig. Tevens is het mogelijk om alle onderdelen van het bouwwerk te prefabriceren en op locatie af te monteren.

Fundering

Een aantal belangrijke kenmerken over onze werkwijze

 • 100% maatwerk
 • Bouwtechniek
  het skelet van het bouwwerk wordt gemaakt met gegalvaniseerde stalen frame
  Snelle levertijden van 15 tot 20 weken
 • Laagste prijsgarantie ten opzichte van alle houtskelet bouwers
  Productie in Nederland
 • Wij maken een maatwerk skelet en u stelt het compleet samen met A-merken, van gevel tot uw fonteinkraan!
 • 10 jaar garantie op het bouwwerk (gevel, vloeren etc.)
 • 30 jaar garantie op het skelet
 • Modulaire toepasbaarheid
  bijvoorbeeld na 10 jaar kunt u de gevel demonteren en een nieuwe gevel monteren, het skelet blijft altijd goed! Tevens is het mogelijk om later een andere bouwwerk te plaatsen tegen uw huidige bouwwerk.
 • Alle vormen zoals een rechthoekige bouwwerk, L-hoekige bouwwerk of een U-vormige bouwwerk is mogelijk
  Onderhoudsmogelijkheden – per kwartaal (optioneel)

Prijzen

Prefab Design hanteert de laagste prijsgarantie voor alle recreatiewoningen, tuinkantoren, zorgwoningen en chalets. Wij bieden tevens de hoogste kwaliteit. Hoe kunnen wij dit waarmaken? De meeste leveranciers van soortgelijke bouwwerken bouwen met houtskelet. Houtprijzen zijn alleen maar aan het stijgen. Tevens is houtbewerking erg arbeidsintensief. In tegendeel worden onze gegalvaniseerde stalen frames machinaal geproduceerd. Wij kunnen met minimale arbeidsbelasting zeer hoge productiviteit behalen. Hiernaast heeft Prefab Design mogelijkheid om per dag circa 2350 m3 aan stalen frames te produceren. Hierdoor hebben wij een unieke positie in de bouwwereld.

Voordelen bij Prefab Design

 • Ontwerp vrijheid
  Dankzij de sterkte, en het lichte gewicht, geeft bouwen met light steel frame een grote ontwerp vrijheid. Zo zijn grotere overspanningen mogelijk dan bij traditionele bouwmethode.
 • Lichte constructie
  Door het lichte gewicht van onze staalframes is er tot wel 30% minder belasting op de fundering vergeleken met traditionele bouwmethode.
 • Korte bouwtijd
  Dankzij de off-site productie in onze fabriek zijn bouwtijden tot wel 60% sneller ten opzichte van traditionele bouwmethodes.
 • Modulair toepasbaar
  Het gebruikt van light steel is geschikt voor alle bouwstijlen.
 • Op maat geleverd
  Met light steel wordt alles perfect op maat aangeleverd.
 • Duurzaam
  Bouwen met light steel frame is volledig conform het cradle-to-cradle-principle doordat ons staalframe herbruikbaar en 100% recyclebaar is.
 • Voordeliger & minder faalkosten
  U bent minder afhankelijk van traditionele vakmensen en minder faalkosten door light steel voorbereiding.
 • Supersterk
  Ondanks het lichte gewicht, is light steel frame ontzettend sterk. Hierdoor zijn grote overspanning mogelijkheden mogelijk.
 • Geen afvalstroom
  Dor het gebruik van light steel wordt de afvalstroom gereduceerd.
 • Aardbevingsbestendig
  Light steel voldoet aan eisen van het Bouwbesluit.