Prefab Aanbouw

Hoge kwaliteit, constructieve oplossing voor particulieren en bedrijven

Hedendaags

Slim & snel

100% maatwerk

Thuis is de plek waar je optimaal wilt genieten. Een groter huis draagt daar aan bij, want het betekent meer ruimte en dus meer comfort. Wij vinden dat dit voor zoveel mogelijk mensen binnen handbereik moet liggen

Een prefab aanbouw

“Breid je huis snel en eenvoudig uit met onze hoogwaardige prefab aanbouwoplossingen. Met onze prefab aanbouw kun je moeiteloos extra ruimte creëren voor je woonbehoeften, of het nu gaat om een extra slaapkamer, een kantoorruimte, een hobbyruimte of een uitbreiding van je woonkamer.

Onze prefab aanbouwen worden met zorg en precisie vervaardigd, gebruikmakend van moderne bouwtechnieken en hoogwaardige materialen. Dit resulteert in een snelle en efficiënte installatie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Binnen no-time geniet je van je nieuwe ruimte, zonder lange bouwtijden en overlast.

 

Met een focus op functionaliteit én esthetiek bieden onze prefab aanbouwen een naadloze integratie met je bestaande woning. Of je nu een moderne of klassieke stijl verkiest, wij hebben verschillende ontwerpen en afwerkingsopties om aan jouw specifieke smaak en wensen te voldoen.

 

Onze prefab aanbouwen zijn niet alleen duurzaam en energie-efficiënt, maar ook flexibel aanpasbaar aan je behoeften op lange termijn. Met de mogelijkheid tot aanpassingen en uitbreidingen in de toekomst, kun je je woning aanpassen aan veranderende omstandigheden en behoeften.

 

Kies voor gemak, kwaliteit en functionaliteit met onze prefab aanbouwoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw woondromen kunnen realiseren!”

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat bouwen met staalframe een zeer duurzame bouwmethode is, is dat, naast economische redenen, een ijzersterk argument om te kiezen voor staalframe. Zo is staal volledig recyclebaar en is er geen verlies van materiaal, omdat er heel nauwkeurig geproduceerd wordt. Door voortdurende innovaties wordt het productieproces ook doorlopend verbeterd en daarmee minder milieubelastend. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot sterk beperkt. Onze prefab staalframe elementen zijn van hoge en constante kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. En aan het einde van die cyclus worden ze 100% hergebruikt.

Stappenplan:

1.     Stel uw aanbouw of uitbouw samen in onze offerte formulier
2.     U ontvangt binnen 48 uur een offerte
3.     Bezoek onze showroom om uw plan en offerte te bespreken

Laagste Prijsgarantie

Max. Binnen 20 Weken Geleverd

Hoogwaardige Kwaliteit

10 Jaar Garantie