Tiny house

Hoge kwaliteit, constructieve oplossing voor particulieren en bedrijven

Hedendaags

Slim & snel

100% maatwerk

Prefab Design biedt exclusieve buitenverblijven met onze tiny house aanbod. De tiny house is in diverse afmetingen te bestellen. U kunt kiezen voor een levering met hijsogen en een onderstel (chassis). Het is mogelijk om online een offerte aan te vragen. U ontvangt binnen 48 uur een offerte. 

Een ECHTE tiny house?

Welkom in de wereld van compact en duurzaam wonen! Ontdek de vele voordelen van ons prefab tiny house en ervaar de vrijheid van minimalistisch leven zonder in te leveren op comfort.

 

  1. Efficiënte ruimte: Onze prefab tiny houses zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van elke vierkante meter. Met slimme indelingen en multifunctionele ruimtes bieden ze alle gemakken die je nodig hebt, zonder overbodige ruimteverspilling.

 

  1. Duurzaamheid in actie: Met een prefab tiny house maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid. Onze huizen worden vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en moderne bouwtechnieken die energie-efficiëntie bevorderen. Je kunt genieten van een kleinere ecologische voetafdruk en lagere energiekosten.

 

  1. Mobiliteit en flexibiliteit: Het compacte formaat van een prefab tiny house maakt het gemakkelijk om te verhuizen en je leefomgeving aan te passen aan jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantiehuisje of een tijdelijke oplossing, jouw tiny house kan met je meegaan naar de gewenste locatie.

 

  1. Financiële vrijheid: Met onze prefab tiny houses kun je genieten van een betaalbare en duurzame levensstijl. De kosten voor aanschaf, bouw en onderhoud zijn vaak aanzienlijk lager dan die van traditionele woningen. Dit betekent dat je meer financiële vrijheid hebt om te doen waar je van houdt.

 

  1. Minimalistisch en georganiseerd leven: Een tiny house moedigt je aan om bewust na te denken over jouw bezittingen en te leven met alleen wat echt essentieel is. Dit leidt tot een opgeruimde leefomgeving en een gevoel van innerlijke rust. Ontsnap aan de overvloed van materiële zaken en focus je op de dingen die er echt toe doen.

 

  1. Gemeenschapsgevoel: Het leven in een tiny house kan je de mogelijkheid bieden om deel uit te maken van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Er zijn steeds meer gemeenschappen en campings die speciale voorzieningen en gedeelde ruimtes bieden voor tiny house-bewoners, waardoor sociale interactie en een gevoel van samenhorigheid worden bevorderd.

 

Klaar om jouw eigen avontuur in het klein te beginnen? Stap in de wereld van prefab tiny houses en ontdek een nieuwe manier van leven die jou de vrijheid, duurzaamheid en eenvoud biedt waar je altijd naar verlangd hebt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat bouwen met staalframe een zeer duurzame bouwmethode is, is dat, naast economische redenen, een ijzersterk argument om te kiezen voor staalframe. Zo is staal volledig recyclebaar en is er geen verlies van materiaal, omdat er heel nauwkeurig geproduceerd wordt. Door voortdurende innovaties wordt het productieproces ook doorlopend verbeterd en daarmee minder milieubelastend. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot sterk beperkt. Onze prefab staalframe elementen zijn van hoge en constante kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. En aan het einde van die cyclus worden ze 100% hergebruikt.

Stappenplan:

1. Stel uw bouwwerk samen in onze offerte formulier
2. U ontvangt binnen 48 uur een offerte
3. Bezoek onze showroom om uw plan en offerte te bespreken

Laagste Prijsgarantie

Max. Binnen 20 Weken Geleverd

Hoogwaardige Kwaliteit

10 Jaar Garantie