Tuinkantoor, poolhouse of multifunctionele ruimte

Hoge kwaliteit, constructieve oplossing voor particulieren en bedrijven

Hedendaags

Slim & snel

100% maatwerk

Bent u op zoek naar een tuinkantoor, poolhouse of multifunctionele ruimte? Dan bent u op het juiste adres!

Prefab Design is een totaalleverancier voor casco als sleutelklare tuinkantoren.
U kunt uw tuinkantoor volledig zelf samenstellen.Uw kunt een bouwwerk samenstellen via onze offerte pagina of u kunt een project mailen via het contactformulier op onze website. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een offerte. Hierna plannen wij een afspraak in om uw aanvraag te bespreken.

Speciaal bij Prefab Design

“Ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van onze hoogwaardige prefab staalframe oplossingen, waaronder tuinkantoren, poolhouses en multifunctionele ruimtes. Met deze flexibele en stijlvolle constructies breid je je leefruimte uit en geniet je van talloze voordelen:

  1. Efficiënte installatie: Dankzij het prefab staalframe ontwerp kunnen we je nieuwe ruimte snel en efficiënt installeren. Dit betekent minder bouwoverlast en snellere toegang tot je nieuwe ruimte, of het nu gaat om een kantoor, een poolhouse of een multifunctionele ruimte.
  1. Duurzaamheid en stabiliteit: Het staalframe biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook uitstekende structurele stabiliteit. Het kan extreme weersomstandigheden weerstaan en zorgt voor een veilige en langdurige constructie, ongeacht het beoogde gebruik.
  1. Veelzijdigheid in ontwerp: Onze prefab staalframe constructies zijn zeer flexibel en aanpasbaar aan jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu een stijlvol tuinkantoor wilt, een luxueus poolhouse of een multifunctionele ruimte voor entertainment, hobby’s of gasten, we kunnen het ontwerp op maat maken.
  1. Optimaal gebruik van ruimte: Met een prefab staalframe constructie maak je optimaal gebruik van je beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een beperkte tuinoppervlakte of een groter terrein, onze ontwerpen kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte, waardoor je meer functionaliteit en waarde toevoegt aan je eigendom.
  1. Esthetisch aantrekkelijk: Onze prefab staalframe constructies combineren stijl en functionaliteit. Met moderne en elegante ontwerpen, hoogwaardige afwerkingen en de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen aan jouw smaak, creëren we een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je woning.
  1. Verhoogde levensstijl: Of je nu werkt vanuit je tuinkantoor, ontspant in je poolhouse of een multifunctionele ruimte gebruikt voor diverse activiteiten, onze prefab staalframe constructies verbeteren je levensstijl. Je geniet van extra comfort, privacy en gemak, allemaal op steenworp afstand van je huis.

Kies voor veelzijdigheid, duurzaamheid en stijl met onze prefab staalframe tuinkantoren, poolhouses en multifunctionele ruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw droomruimte te realiseren en een nieuwe dimensie aan je leefomgeving toe te voegen!”

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat bouwen met staalframe een zeer duurzame bouwmethode is, is dat, naast economische redenen, een ijzersterk argument om te kiezen voor staalframe. Zo is staal volledig recyclebaar en is er geen verlies van materiaal, omdat er heel nauwkeurig geproduceerd wordt. Door voortdurende innovaties wordt het productieproces ook doorlopend verbeterd en daarmee minder milieubelastend. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot sterk beperkt. Onze prefab staalframe elementen zijn van hoge en constante kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. En aan het einde van die cyclus worden ze 100% hergebruikt.

Stappenplan:

1. Stel uw bouwwerk samen in onze offerte formulier
2. U ontvangt binnen 48 uur een offerte
3. Bezoek onze showroom om uw plan en offerte te bespreken

Laagste Prijsgarantie

Max. Binnen 20 Weken Geleverd

Hoogwaardige Kwaliteit

10 Jaar Garantie