Recreatieve woningen

Maatwerk chalet, recreatiewoning of zorgwoning

Hedendaags

Slim & snel

100% maatwerk

Bent u op zoek naar een chalet, recreatiewoning, stacaravan of een zorgwoning? 

Dan bent u op het juiste adres! Prefab Design is een totaalleverancier voor casco als sleutelklare bouwwerken. 

U kunt uw chalet, recreatiewoning, stacaravan of zorgwoning volledig zelf samenstellen. 

Uw kunt een bouwwerk samenstellen via onze offerte pagina of u kunt een project mailen via het contactformulier op onze website. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een offerte. Hierna plannen wij een afspraak in om uw aanvraag te bespreken.

Speciaal bij Prefab Design

“Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige prefab staalframe oplossingen voor chalets, recreatiewoningen en zorgwoningen. Met deze innovatieve constructies creëer je een comfortabele, duurzame en veelzijdige leefomgeving, aangepast aan jouw specifieke behoeften:

 

  1. Snel en efficiënt: Dankzij het prefab staalframe kunnen we je chalet, recreatiewoning of zorgwoning snel en efficiënt bouwen. Dit betekent minder bouwoverlast en snellere toegang tot je nieuwe woning, zodat je sneller kunt genieten van je nieuwe verblijfplaats.

 

  1. Duurzaam en energie-efficiënt: Onze prefab staalframe constructies zijn ontworpen met duurzaamheid en energie-efficiëntie in gedachten. Het staalframe biedt structurele sterkte en bestendigheid tegen de elementen, terwijl hoogwaardige isolatiematerialen zorgen voor optimale thermische prestaties, energiebesparing en comfort gedurende het hele jaar.

 

  1. Flexibiliteit in ontwerp: Of je nu op zoek bent naar een gezellig chalet in de bergen, een moderne recreatiewoning aan het water of een functionele zorgwoning, onze prefab staalframe constructies zijn zeer flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. We kunnen het ontwerp afstemmen op jouw stijl, functionaliteit en eventuele specifieke zorgvereisten.

 

  1. Kwaliteit en comfort: Met hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen onze prefab staalframe constructies voor een hoog niveau van kwaliteit en comfort. Of het nu gaat om ruime leefruimtes, goed geïsoleerde wanden, moderne voorzieningen of aangepaste functies voor zorgbehoeften, we streven naar een plezierige en functionele woonsfeer.

 

  1. Mobiliteit en verplaatsbaarheid: Onze prefab staalframe constructies bieden mobiliteit en verplaatsbaarheid. Als je op zoek bent naar een chalet of recreatiewoning die je gemakkelijk kunt verplaatsen naar verschillende locaties, of een zorgwoning die aanpasbaar is aan veranderende behoeften, dan biedt ons prefab staalframe de nodige flexibiliteit.

 

  1. Stijlvol en aantrekkelijk: Met aandacht voor esthetiek en stijl zorgen onze prefab staalframe constructies voor een aantrekkelijke uitstraling. Of het nu gaat om een traditioneel chaletontwerp, een eigentijdse recreatiewoning of een functioneel ontwerp voor zorgwoningen, we creëren een visueel aantrekkelijk verblijf dat naadloos opgaat in de omgeving.

Kies voor de voordelen van prefab staalframe bij de bouw van je chalet, recreatiewoning of zorgwoning. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw droomwoning te realiseren en te genieten van een comfortabel, duurzaam en veelzijdig onderkomen!”

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat bouwen met staalframe een zeer duurzame bouwmethode is, is dat, naast economische redenen, een ijzersterk argument om te kiezen voor staalframe. Zo is staal volledig recyclebaar en is er geen verlies van materiaal, omdat er heel nauwkeurig geproduceerd wordt. Door voortdurende innovaties wordt het productieproces ook doorlopend verbeterd en daarmee minder milieubelastend. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot sterk beperkt. Onze prefab staalframe elementen zijn van hoge en constante kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. En aan het einde van die cyclus worden ze 100% hergebruikt.

Stappenplan:

1. Stel uw bouwwerk samen in onze offerte formulier
2. U ontvangt binnen 48 uur een offerte
3. Bezoek onze showroom om uw plan en offerte te bespreken

Laagste Prijsgarantie

Max. Binnen 20 Weken Geleverd

Hoogwaardige Kwaliteit

10 Jaar Garantie