Recreatieve woningen

Maatwerk chalet, recreatiewoning of zorgwoning

Hedendaags

Slim & snel

100% maatwerk

Bent u op zoek naar een chalet, recreatiewoning, stacaravan of een zorgwoning? 

Dan bent u op het juiste adres! Prefab Design is een totaalleverancier voor casco als sleutelklare bouwwerken. 

U kunt uw chalet, recreatiewoning, stacaravan of zorgwoning volledig zelf samenstellen. 

Uw kunt een bouwwerk samenstellen via onze offerte pagina of u kunt een project mailen via het contactformulier op onze website. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een offerte. Hierna plannen wij een afspraak in om uw aanvraag te bespreken.

Een bouwwerk met staalframe profiel

Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode waarmee wij snel, stevig en duurzaam bouwen. Wij beschouwen staalframebouw als de verbeterde, eigentijdse variant van houtskeletbouw en prefabbeton. In de bouwwereld lopen wij voorop met onze visie en krijgen daarin steeds meer navolging. Door te werken met staalframe combineren wij de pluspunten van houtskeletbouw met die van staal: licht van gewicht, slank, maatvast, bestand tegen vocht, schimmels en ongedierte én we plaatsen het supersterke frame in korte tijd.

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat bouwen met staalframe een zeer duurzame bouwmethode is, is dat, naast economische redenen, een ijzersterk argument om te kiezen voor staalframe. Zo is staal volledig recyclebaar en is er geen verlies van materiaal, omdat er heel nauwkeurig geproduceerd wordt. Door voortdurende innovaties wordt het productieproces ook doorlopend verbeterd en daarmee minder milieubelastend. Ook worden de CO2-footprint en de stikstof-uitstoot sterk beperkt. Onze prefab staalframe elementen zijn van hoge en constante kwaliteit en hebben een zeer lange levensduur. En aan het einde van die cyclus worden ze 100% hergebruikt.

Stappenplan:

1. Stel uw bouwwerk samen in onze offerte formulier
2. U ontvangt binnen 48 uur een offerte
3. Bezoek onze showroom om uw plan en offerte te bespreken

Laagste Prijsgarantie

Max. Binnen 20 Weken Geleverd

Hoogwaardige Kwaliteit

10 Jaar Garantie