Maatwerk kozijnen en deuren met A merken

Eigenschappen

Reynaers kozijnen zijn van uitstekende kwaliteit. Doordat de kozijnen in Europa worden geproduceerd, worden er geen lange afstanden afgelegd en zo blijft dus deze kwaliteit bewaard. De Reynaers kozijnen zijn daarnaast ook voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat het product voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als de overheid en ook is deze dan optimaal verzekerbaar. Daarnaast gaan producten met het KOMO-keurmerk langer mee en hebben minder onderhoud nodig. 

Reynaers hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieu. Zo wordt er gerecycled volgens het Cradle-to-Cradle-principe. Dit principe houdt in dat de grondstoffen die worden gebruikt bij de productie volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat deze hun waarde te verliezen.

Aluminium deuren en kozijnen

Het Reynaers kozijnprofiel is een aluminiumprofiel van hoogwaardige kwaliteit. Lees hieronder meer over de kenmerken van de Reynaers aluminium kozijnen van Prefab Design. 

Reynaers kozijnen en profielen

Deze Reynaers kozijnen en profielen worden via volledig geautomatiseerde en moderne processen in een Europese fabriek geproduceerd. De Reynaers kozijnen scoren uitstekend op het gebied van onderhoud en veiligheid, uitstraling, milieu en prijs-kwaliteitverhouding. 

Kunststof kozijnen en deuren

Op zoek naar een kunststof kozijn van hoge kwaliteit, met goede isolatiewaarden én een strakke uitstraling? Als alternatief voor Aluplast kozijnen bieden wij je de hoogwaardige kunststof kozijnen van K-VISION aan. Benieuwd naar de kenmerken van onze K-VISION kozijnen en de verschillen met Aluplast? Lees het hier!

Aluplast kozijnprofiel

 

De kunststof kozijnprofielen van de Duitse leverancier Aluplast zijn sterk en betrouwbaar, net als de kunststof kozijnen van K-VISION. De kunststof kozijnen van K-VISION kenmerken zich door de hoge kwaliteit en overtreffen mede daardoor de verwachtingen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakwerendheid. Bij Toelevering Online bieden we verschillende profielen aan waaronder de K-VISION Classic, de K-VISION Trend en de K-VISION PremiDoor. Kunststof kozijnen met het K-VISION Classic profiel zijn vooral populair vanwege het vlakke profiel waarmee je een strakke, aluminiumlook creëert. Door de vele kleurmogelijkheden pas je deze kozijnen eenvoudig aan op de gewenste stijl. De afmetingen van dit profiel zijn 84 x 76 mm. Het K-VISION Trend profiel is een verdiept profiel, maar wel het slankste verdiepte profiel van de kunststof kozijnen. Het Trend profiel heeft een standaardafmeting van 81 x 120 mm. Beide profielen zijn KOMO gecertificeerd.